Butik Keramik – Oplev lokale keramikeres værker i sommerferien

Partnerskab der samler alle aktører i Holstebro midtby

Butik Keramik – Oplev lokale keramikeres værker i sommerferien

05/07/2021 Uncategorized 0

Huset for Vækst og Udvikling fyldes op af unikke keramik-værker hele sommeren, når Susanne “In Silva keramik”, Majbritt “Oddmud”, Pernille Ørnsø og Helle Gyldenberg flytter ind med hver deres personlighed.

Fra venstre: Majbritt, Susanne, Helle og Pernille.

Det tværgående initiativ mellem CityVækst, Holstebro Udvikling P/S og Holstebro Handelsstandsforening, om at bringe kulturel aktivitet og liv i gågaden, er foreløbigt en stor succes.

Fire lokale kvindelige keramikere – Susanne, Majbritt, Pernille og Helle – afløser den forrige kunstmaler Ezekiel “Easy” Danok i Huset for Vækst og Udvikling på Nørregade 13. I ugerne 26-31 henover sommeren, fylder de fire kvinder lokalet med hver deres personlige keramiske stil. 

Her kan besøgende få en samtale om deres forskelligartede kunstneriske tilgang, deres teknikker og unikke typer af keramik, der spænder fra små nipseskåle til fallossymboler og potteplanteskjulere. Det er selvfølgelig også muligt at købe noget med hjem – som nogle forbipasserende allerede har haft mulighed for, mens de endnu var i gang med at stille op.