Pressemeddelelse

Partnerskab der samler alle aktører i Holstebro midtby

Pressemeddelelse

19/02/2024 Uncategorized 0

Cityvækst har pr. 1. februar 2024 ansat Dorte Christensen i en ny rolle som ekstern konsulent på deltid for udvikling af Holstebro bymidte.

Vi har allerede en velfungerende midtby/handel i dag, da der er en fælles og solid indsats fra Handelsstandsforeningen, Cityvækst, Holstebro Kommune, Holstebro Udvikling, butiksindehavere, ejendomsejere etc. De sidste år har det generelle billede på landsplan dog vist flere og flere tomme lejemål i bymidte – herunder også til dels i Holstebro – og til dels en tendens til blot at flytte rundt på eksisterende lejere i byen. Holstebro oplever dog tilgang af nye og spændende lejere, som følge af den aktive udvikling byen konstant gennemgår, og dette ønsker vi nu at fastholde og accelerere.

Med ansættelse af Dorte vil vi gerne opbygge en funktion, der kan binde trådene sammen mellem ejendomsejere, ejendomsmæglere, lejere og andre interessenter samt fokusere på at tiltrække nye spændende butikker, restauranter og andre koncepter udefra og gøre midtbyen så spændende, at folk bliver længere tid i byen og at folk boende udenfor Holstebro får lyst til at tage til byen. Målet skal være, at lejelmål i Holstebro har de “rigtige” lejere og ikke bare “fyldes”, så vi opnår og fastholder at Holstebro har Danmarks mest spændende gågade.

Billedet kommer:-)