Grønnere jul i Holstebro gågade med levende juletræer og bæredygtigt pynt.

Partnerskab der samler alle aktører i Holstebro midtby

Grønnere jul i Holstebro gågade med levende juletræer og bæredygtigt pynt.

02/12/2021 Uncategorized 0

Fredag den 26. november, pyntede 4 aktører hvert deres juletræ med bæredygtigt julepynt de selv havde kreeret. Dette både for at skabe en hyggelig og julet atmosfære, men også for at bringe det grønne og bæredygtige ind i gågaden i Holstebro.

De fire meter høje juletræer står spredt ned gennem gågaden, med bæredygtigt pynt der afspejler hver af aktørernes eget udtryk. Naur-sir skole og Vestbyen friskole har pyntet deres træer på Mulighedernes Plads og Nygade med omdannede plasflasker og gammelt legetøj.

Holstebro Krisecenter og organisationerne bag “Stop Vold Mod kvinder”, der foruden krisecenteret tæller restaurationen Kamoon, Trivselshuset, Holstebro Bydelsmødre og kvinder der danner netværk har pyntet træet på Store Torv med genbrugt pap og potteplanteskjulere, med et stærkt budskab.

Holstebro Aktivitetscenter har også et helt unikt udtryk, og har pyntet deres træ på Danmarksgade med det man kan finde i naturen, såsom bukke af træskiver og engle af grene.

Juletræerne understøtter samtidig visionen fra Byens Plan, om mere grønt til Holstebro bymidte. Foruden de 4 pyntede træer, er der også opsat 15 juletræer på Den Røde Plads og 30 ved Danmarksgade.

Træerne er opsat i samarbejde med #BIDHolstebro, Holstebro Udvikling P/S og Holstebro Handelsstandsforening.