Oplev byudviklingsprojektet “Den Grønne Rute” i Huset for Vækst og Udvikling

Partnerskab der samler alle aktører i Holstebro midtby

Oplev byudviklingsprojektet “Den Grønne Rute” i Huset for Vækst og Udvikling

23/11/2021 Uncategorized 1

Den Grønne Rute flytter ind med et aktivitets-spækket program lige fra Pitch og Pizza til sy-værksted og tegneworkshop for børn.

Fra den 22. til den 27. november, kan du i Huset for Vækst og Udvikling på Nørregade 13 få en snak med projektkoordinator, Kristine Holzendorff fra byudviklingsprojektet ”Den Grønne Rute” fra bydelen Trekanten. Du kan også deltage i sjove konkurrencer og møde nogle af de mennesker som har bidraget til projektet. 

I løbet af ugen kan du bl.a. høre om byudviklingsprojektet Den Grønne Rute, komme på gratis bydelsvandring, købe mad fra den socialøkonomiske restaurant Kamoon på Store Torv til Black Friday, se 3D udstillinger fra VIA og møde kvinder med anden etnisk baggrund fra integrations- og bæredygtighedsprojektet ”Syprojektet Avin”.

Den Grønne Rute holder åbent i lokalet Nørregade mellem kl. 10.00-17.30 på hverdage og lørdag fra kl. 10-15.00.

PROGRAM

Mandag: Mød og oplev Den Grønne Rute

Kom ind i Huset for Vækst & Udvikling og hør om byudviklingsprojektet ”Den Grønne Rute” og tilmeld dig en gratis bydelsvandring i bydelen Trekanten mellem fra kl. 10.00-17.30. Der er gratis kaffe og kage til de 50 første fremmødte.

Tirsdag: Pop-up syværksted

Fra kl. 10.00-17.30 kan du møde integrations- og bæredygtighedsprojektet ”Syprojektet Avin”, produkter syet af kvinder med anden etnisk baggrund – kom ind i butikken og oplev de mange lækre varer og vær med til at støtte det bæredygtige valg.

Onsdag: Pizza & Pitch v/ BroPas & Den Grønne Rute

Kom til gratis pizza & pitch fra kl. 14-16 og mød iværksættermiljøet BroPas der har fokus på cirkulær økonomi – vi byder på sprøde pizzaer fra Miami pizza, drikke og spændende debatter om Den Grønne Rute og Trekantens fremtid. 

Fredag: Drop-in shop v/ Holstebro Gymnasium & HF & Syprojektet Avin

Kom ”behind the scenes” med faget ”design & arkitektur” fra Holstebro Gymnasium og se elever kreere flotte byrumselementer til Den Grønne Rute fra kl. 13.30-15.00.

Fra kl. 16.00-22.00 kan du møde integrations- og bæredygtighedsprojektet ”Syprojektet Avin”, produkter syet af kvinder med anden etnisk baggrund – kom ind i butikken og oplev deres lækre udvalg til Black Friday.

Lørdag: Hvor går Den Grønne Rute? – Tegneworkshop for børn & unge

Kom ind i Huset for Vækst & Udvikling og tegn din drømmerute ift. Den Grønne Rute og deltag i konkurrencen om et gavekort til Handelsstandsforeningen på 300 kr. Vi trækker den heldige vinder samme dag. Workshoppen er fra kl. 10.00-13.00 og helt gratis.

Et svar

Der er lukket for kommentarer.