Holstebro Aktivitetscenter på besøg – kreativ med skindrester og genbrugt pels

Partnerskab der samler alle aktører i Holstebro midtby

Holstebro Aktivitetscenter på besøg – kreativ med skindrester og genbrugt pels

08/12/2021 Uncategorized 0

Hos Holstebro Aktivitetscenter går ingen materialer til spilde!

De bruger rester af skind, pels og garn og omdanner det til moderigtig beklædning, til tasker og julepynt – alt sammen kan du se et udpluk af, når de i disse dage fra 29. november til den 14. december er flyttet ind i HUset for Vækst og Udvikling med deres åbne værksted.

Har du lyst til at prøve kræfter med bæredygtig beklædning af rester og genbrug, fortæller Lisbeth Rømer fra aktivitetscenteret, at de afholder workshops på 10 ugers varighed, hvor man lærer netop dette – Og kommer de til at lave for mange ribkanter f.eks., ja så bliver de omdannet til smarte og varme huer til vinter. På den måde bliver alt brugt og tænkt ind på kreative måder!

Skulle der hænge en slidt og måske forældet pels hjemme i skabet, så vent med at smide den ud. Du kan tage den med ned på Nørregade 13 og få en masse gode ideer af Holstebro Aktivitetscenter, som for en god pris endda vil omdanne den for dig, så du igen får lyst til at bruge den.

Kom ned forbi, for at se endnu mere – Det er i Huset for Vækst og Udvikling i Nørregade 13, hvor aktivitetscenteret bor indtil tirsdag den 14. december .